Win VIP-kaarten voor de Dutch TT 2012

De Dutch TT, die op zaterdag 30 juni voor de 82e keer op het TT Circuit Assen wordt verreden, kan voor een aantal mensen een heel speciale editie worden. Het TT Circuit Assen heeft een wedstrijd uitgeschreven om het publiek nog meer bij het jaarlijkse en grootste ééndaagse sportevenement van Nederland te betrekken. Het TT Circuit Assen vraagt het publiek een mooie en pakkende TT-slogan te bedenken.

Uit alle inzendingen worden tien slogans geselecteerd waarop gestemd kan worden. De geselecteerde inzenders krijgen als beloning twee TT tribunekaarten. De winnaar met de meest pakkende TT-slogan wint twee luxe TT-VIP kaarten. Je bent dan te gast in één van de meest luxueuze accommodaties op het middenterrein van het circuit.

In deze ruimte, de Goldclub, zit je op pole met zicht op start en finish. Het spreekt voor zich dat er hier ook de hele dag voor de innerlijke mens wordt gezorgd. De winnende slogan wordt op de website gebruikt, maar ook op de communicatiemiddelen van de TT. Dus ga er voor zitten, bedenk een slogan waar niemand omheen kan en maak daarmee kans op één van de mooiste plaatsen tijdens de Iveco TT Assen 2012. Zend je slogan naar: slogan@ttcircuit.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.