Extra wedstrijd Talent Cup 600

De organisatie van de Talent Cup 600 heeft een extra race ingepland op zondag 28 augustus. De wedstrijd zal tijdens een ONK-evenement worden verreden op TT-Circuit Assen.

Voor de coureurs van de Talent Cup 600 is het een uitdaging en een goede training om tijdens een ONK-evenement te racen. De jonge honden leren veel van zo’n dag, alleen al door het kijken naar de mannen in de hogere klasse. Daarnaast kunnen ze aan een groot publiek laten zien wat ze waard zijn op de baan.

Meer informatie volgt!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.