Eybis Powertrophy naar Assen

Liefhebbers van betaalbare endurance-wedstrijden even bijzonder goed opgelet alstublieft. Woensdag 8 augustus wordt op ‘ons’ TT Circuit de 250 kilometer van Assen verreden. Voor de snelle rekenaars, inderdaad een race over zo’n 55 ronden. Samen met een vrije training en een kwalificatie van veertig minuten meer dan genoeg rijtijd voor een doordeweekse woensdag.

Op 20 december lanceerde Eybis de Powertrophy. Deze endurance-wedstrijden zijn speciaal voor de snellere amateur. Eerder werd er al zeer succesvol gereden op Magny-Cours en Brno. Zondag staat de Nürburgring op het programma terwijl de afsluiter op Portimao zal plaatsvinden. Hoewel er dus al twee races verreden zijn, kun je je nog steeds aanmelden voor Assen (en overigens ook voor de Nürburgring en Portimao). Doe dat wel snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Er kan deelgenomen worden in twee klassen (min en plus 850 cc) met teams van twee of drie piloten die één, twee of drie motoren bemannen. Er wordt door de organisatie vooral gemikt op deelnemers uit Engeland, Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. In Portimão worden er daarnaast ook heel wat thuisrijders en Spanjaarden verwacht.

Interesse? Surf dan snel naar www.powertrophy.com. Op deze site vind je ook het reglement van de Powertrophy. Voor de goede orde, deze klasse is echt gericht op snellere amateurs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.