vrijdag 19 april 2024

Herken het profiel…

Motorrijders zijn net honden. Altijd maar snuffelen aan elkaars achterkant, kijkend hoeveel schaamrand de ander nog over heeft, waarbij ‘de mijne is kleiner dan de jouwe’ in dit geval de superioriteit aanduidt. Iedere band heeft zijn eigen profiel en motorrijders hebben veelal de mentale eigenschap zo’n profiel te herkennen. ‘Oh, da’s die duurzame toerband en die andere is een superplakker voor als je echt hard gaat.’

Speciaal voor jou kozen we acht herkenbare profielen uit. De banden zijn te vinden op pagina 34 van het extra dikke MOTOR Magazine (nummer 15/16). Het is aan jou het merk en type band daarin te herkennen. Moet lukken toch? En heb je het goed, dan kunnen geweldige prijzen jouw deel zijn. Let op! De uiterste inzenddatum is maandag 20 augustus 2012.

Eerste prijs: 2x Pirelli Angel ST t.w.v. € 410,55 (prijs bij bandenmaat: 120/70-ZR17, 180/55-ZR17)
Tweede prijs: Stylmartin Diablo-laarzen t.w.v. € 169,95
Derde prijs: ABUS Granit Quick Mini Pro t.w.v. € 94,99
Vierde prijs: 2x Bel-Ray-pakket t.w.v. € 84,50

Vijfde prijs: Zulupack Isopack-maxi-rugtas t.w.v. € 79,95
Zesde prijs: Ixon X-PRESS-tanktas t.w.v. € 49,-
Troostprijs: 3x KTM Racer Duck Badeend t.w.v. € 9,95

Mail de oplossing naar redactie@www.motor.nl en vergeet vooral je gegevens niet mee te sturen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen