Herken het profiel…

Motorrijders zijn net honden. Altijd maar snuffelen aan elkaars achterkant, kijkend hoeveel schaamrand de ander nog over heeft, waarbij ‘de mijne is kleiner dan de jouwe’ in dit geval de superioriteit aanduidt. Iedere band heeft zijn eigen profiel en motorrijders hebben veelal de mentale eigenschap zo’n profiel te herkennen. ‘Oh, da’s die duurzame toerband en die andere is een superplakker voor als je echt hard gaat.’

Speciaal voor jou kozen we acht herkenbare profielen uit. De banden zijn te vinden op pagina 34 van het extra dikke MOTOR Magazine (nummer 15/16). Het is aan jou het merk en type band daarin te herkennen. Moet lukken toch? En heb je het goed, dan kunnen geweldige prijzen jouw deel zijn. Let op! De uiterste inzenddatum is maandag 20 augustus 2012.

Eerste prijs: 2x Pirelli Angel ST t.w.v. € 410,55 (prijs bij bandenmaat: 120/70-ZR17, 180/55-ZR17)
Tweede prijs: Stylmartin Diablo-laarzen t.w.v. € 169,95
Derde prijs: ABUS Granit Quick Mini Pro t.w.v. € 94,99
Vierde prijs: 2x Bel-Ray-pakket t.w.v. € 84,50

Vijfde prijs: Zulupack Isopack-maxi-rugtas t.w.v. € 79,95
Zesde prijs: Ixon X-PRESS-tanktas t.w.v. € 49,-
Troostprijs: 3x KTM Racer Duck Badeend t.w.v. € 9,95

Mail de oplossing naar redactie@motor.nl en vergeet vooral je gegevens niet mee te sturen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.