donderdag 2 februari 2023

Fikse impuls in 2020 voor dirt track in Nederland

Fast and left! Dat is heel kort samengevat dirt track. Een sport die lange tijd amper liefhebbers had in Nederland, maar daar is de laatste jaren gelukkig flink verandering in gekomen en vanaf 2020 gaat het naar een nog veel hoger niveau. Tenminste, dat is de bedoeling van Dirt Track Lelystad en Dutch Flat Track.

Dirt Track Lelystad werkt namelijk samen met Dutch Flat Track om de organisatie van meer trainingen en wedstrijden mogelijk te maken. Het doel is minimaal 15 trainingen en minstens drie wedstrijden per jaar te organiseren. Daarnaast is het doel om de groep vrijwilligers uit te breiden.

Wil je meer weten over de plannen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 22 december om 13.00 uur bij Dirt Track Lelystad. Extra leuk; daarna vertonen ze op groot scherm de première van de film Fast and Left.

Mail voor meer informatie naar info@dirttracklelystad.com.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen