Segway werkt aan een elektrische motorfiets

We kennen Segway op dit moment vooral vanwege die zelfbalancerende tweewieler, waarmee het nog niet zo eenvoudig is om recht te blijven.

Tegenwoordig maakt het bedrijf uit Amerika echter veel meer dan alleen dat wat vreemde vervoersmiddel.

Alleen een motorfiets ontbreekt nog, met de nadruk op nog want hierboven zie je de Segway Apex Electric Sportbike Concept. Gepresenteerd in Beijing. Een creatie gemaakt samen met partner Ninebot. Heel veel is er nog niet bekend, maar de top zou liggen op iets boven de 200 en de acceleratie van nul naar 96 kilometer per uur (60 mijl) moet liggen op 2,9 seconden.

Opvallend genoeg wordt er ook gesproken over een ‘super scooter’ wat doet vermoeden dat het om een automaat gaat. Niet heel vreemd want Ninebot presenteerde tegelijkertijd ook een concept van een elektrische scooter.

Binnenkort vast meer, maar een motorfiets met de naam Apex heeft zeker onze interesse.  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.