zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Segway werkt aan een elektrische motorfiets

We kennen Segway op dit moment vooral vanwege die zelfbalancerende tweewieler, waarmee het nog niet zo eenvoudig is om recht te blijven.

Tegenwoordig maakt het bedrijf uit Amerika echter veel meer dan alleen dat wat vreemde vervoersmiddel.

Alleen een motorfiets ontbreekt nog, met de nadruk op nog want hierboven zie je de Segway Apex Electric Sportbike Concept. Gepresenteerd in Beijing. Een creatie gemaakt samen met partner Ninebot. Heel veel is er nog niet bekend, maar de top zou liggen op iets boven de 200 en de acceleratie van nul naar 96 kilometer per uur (60 mijl) moet liggen op 2,9 seconden.

Opvallend genoeg wordt er ook gesproken over een ‘super scooter’ wat doet vermoeden dat het om een automaat gaat. Niet heel vreemd want Ninebot presenteerde tegelijkertijd ook een concept van een elektrische scooter.

Binnenkort vast meer, maar een motorfiets met de naam Apex heeft zeker onze interesse.  

https://www.youtube.com/watch?v=bpEcI1Ak4MI
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen