Film > Bijzonder Media Event Dutch TT

Honderden leerlingen waren gisteren in Assen getuige van een bijzondere aanloop naar de TT. Zeven coureurs, zes Nederlanders en Loris Capirossi, werden ondervraagd door dertig Technasium-leerlingen van het Dr. Nassau College. De meeste vragen waren overigens voor Capirossi.

Jasper Iwema was op bekend terrein want hij was ooit leerling op deze school. Daarom wilde één van de leerlingen weten, wie zijn favoriete docent was. Een vraag waar de coureur eigenlijk geen antwoord op wilde geven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.