Let op campinggasten!

De politie in Assen waarschuwt via Twitter voor dieven op de TT-campings. Meerdere tenten zijn dinsdagnacht opengesneden meldt RTV Drenthe. De daders namen verschillende waardevolle spullen mee. Tot nu toe hebben drie mensen aangifte gedaan van diefstal.

Ook kermisexploitanten zijn gewaarschuwd… Exploitanten die op de TT-kermis op de Veemarkt in Assen staan, zijn namelijk de dupe geworden van vernieling aldus het Dagblad van het Noorden. Nagenoeg alle banden van vier trailers zijn in de nacht van maandag op dinsdag lek gestoken.

Dinsdagmorgen werden de vernielingen ontdekt. Ook bleken spullen die op en in de trailers hadden gelegen te zijn verdwenen. Mogelijk zijn deze in het water gegooid. Hoe groot de schade is, is nog onduidelijk. De gemeente Assen heeft hulp toegezegd bij de zoektocht naar de bezittingen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.