zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Let op campinggasten!

De politie in Assen waarschuwt via Twitter voor dieven op de TT-campings. Meerdere tenten zijn dinsdagnacht opengesneden meldt RTV Drenthe. De daders namen verschillende waardevolle spullen mee. Tot nu toe hebben drie mensen aangifte gedaan van diefstal.

Ook kermisexploitanten zijn gewaarschuwd… Exploitanten die op de TT-kermis op de Veemarkt in Assen staan, zijn namelijk de dupe geworden van vernieling aldus het Dagblad van het Noorden. Nagenoeg alle banden van vier trailers zijn in de nacht van maandag op dinsdag lek gestoken.

Dinsdagmorgen werden de vernielingen ontdekt. Ook bleken spullen die op en in de trailers hadden gelegen te zijn verdwenen. Mogelijk zijn deze in het water gegooid. Hoe groot de schade is, is nog onduidelijk. De gemeente Assen heeft hulp toegezegd bij de zoektocht naar de bezittingen.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen