13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Let op campinggasten!

De politie in Assen waarschuwt via Twitter voor dieven op de TT-campings. Meerdere tenten zijn dinsdagnacht opengesneden meldt RTV Drenthe. De daders namen verschillende waardevolle spullen mee. Tot nu toe hebben drie mensen aangifte gedaan van diefstal.

Ook kermisexploitanten zijn gewaarschuwd… Exploitanten die op de TT-kermis op de Veemarkt in Assen staan, zijn namelijk de dupe geworden van vernieling aldus het Dagblad van het Noorden. Nagenoeg alle banden van vier trailers zijn in de nacht van maandag op dinsdag lek gestoken.

Dinsdagmorgen werden de vernielingen ontdekt. Ook bleken spullen die op en in de trailers hadden gelegen te zijn verdwenen. Mogelijk zijn deze in het water gegooid. Hoe groot de schade is, is nog onduidelijk. De gemeente Assen heeft hulp toegezegd bij de zoektocht naar de bezittingen.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen