Film > Briljante MotoGP-humor

Eerlijk is eerlijk, meestal zijn persconferenties niet de meest leuke momenten van een raceweekeinde. De winnaar is gelukkig en dat zijn de nummer twee en drie ook, al hopen ze volgende race voor de zege te kunnen gaan. En natuurlijk wil iedereen z’n sponsors, z’n team, z’n fans en z’n familie bedanken. Maar soms is een persconferentie zomaar ineens briljant, fantastisch en vol humor. Zoals met Marc Marquez, Valentino Rossi en Cal Crutchlow.

Laat Laguna Seca maar beginnen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.