Gratis naar MXGP Bastogne

Met Jeffrey Herlings op weg naar zijn tweede wereldtitel in de MX2, wil je natuurlijk niets missen van de Grand Prix’. Wij snappen dat als geen ander en helpen je graag op weg door 5 x 2 paddockkaarten voor de MXGP van Bastogne op 17 en 18 augustus beschikbaar te stellen.

Normaal gesproken kosten deze weekendkaarten, waarmee je vanzelfsprekend ook langs de baan mag staan, 90 euro per stuk. Tel uit je winst!  Winnen? Vul het speciale mail-en-win-formulier in. Ook niet-crossexperts maken kans, want wij zijn niet van de lastige vragen. Op www.mx1-bastogne.com is alle informatie, zoals deelnemerslijsten en tijdschema, te vinden. Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.