Film > Dit is Frans Verhoeven

Zo zien we ze graag, promo-filmpjes van evenementen, motoren, merken, teams of coureurs. Frans Verhoeven heeft dit jaar uitgepakt met een mooi stukje film waarin hij even laat zien wat hij zoal met zijn Yamaha Dakar-motor kan. En daarbij toont hij je ook nog even het schone van Roemenië… Aardige jongen, die Frans.

Foto: Yamaha Netherlands Verhoeven

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?