donderdag 25 april 2024

Trackdays4all kijkt vooruit

Je zou het haast vergeten maar het is echt niet alleen maar kommer en kwel. Je moeten alleen buiten de Tweede Kamer zoeken. Neem nu bijvoorbeeld Trackdays4all. Deze circuitorganisatie kijkt ondanks de recessie, nivellering, een gevallen kabinet en meer ellende terug op een succesvol seizoen. Zo gingen ze een samenwerking aan met Ducati Noord-Europa. Instructeurs van de videobegeleiding rijden daardoor op een 848 of 1199 Panigale. Het kan slechter…Tevens kon je gratis proefrijden met deze twee Superbikes.

Deze vorm van samenwerking is beide partijen goed bevallen en gaat een vervolg krijgen in 2013. Het eerste evenement is al over een ruime maand (6 januari). Begin januari vertrekt de organisatie richting de Spaanse zon, meer precies naar Cartagena. In maart houden ze voor de dertiende keer de traditionele voorjaarstraining op Val de Vienne. Assen, Ecuyers en Mettet zijn vanzelfsprekend ook weer van de partij. En voor Nederlandse circuitrijders is er een nieuw circuit: Het Franse la Ferté Gaucher. Daar heeft Trackdays4all als Nederlandse organisator zelfs de primeur een circuitevenement te organiseren.

Hou www.trackdays4all.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes en updates.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen