13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Dit kan ook met Vespa’s

Je hoort ons niets verkeerd zeggen over Vespa’s maar ze zijn toch voornamelijk geschikt voor ik-heb-absoluut-geen-haast-ritjes. Lekker tokkelen over de dijk met moeders de vrouw of vaders de man achterop, even een boodschap doen en vooral niet op de klok kijken.

Hoe anders gaat het er aan toe in het Campionato Nazionale Velocità Vespa e Lambretta 2012, het Italiaans kampioenschap voor Vespa’s en Lambretta’s. Spring achterop bij heel veel coureurs tijdens de race op het Italiaanse Varano de Melegari en geniet van pure raceactie. Het kan dus wel! Wij hebben direct een wildcard aangevraagd…

Meer informatie over deze zeer spectalaire klasse is te vinden op www.scooterracingitaly.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen