Film > Dit kan ook met Vespa’s

Je hoort ons niets verkeerd zeggen over Vespa’s maar ze zijn toch voornamelijk geschikt voor ik-heb-absoluut-geen-haast-ritjes. Lekker tokkelen over de dijk met moeders de vrouw of vaders de man achterop, even een boodschap doen en vooral niet op de klok kijken.

Hoe anders gaat het er aan toe in het Campionato Nazionale Velocità Vespa e Lambretta 2012, het Italiaans kampioenschap voor Vespa’s en Lambretta’s. Spring achterop bij heel veel coureurs tijdens de race op het Italiaanse Varano de Melegari en geniet van pure raceactie. Het kan dus wel! Wij hebben direct een wildcard aangevraagd…

Meer informatie over deze zeer spectalaire klasse is te vinden op www.scooterracingitaly.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?