Film > Heijmans rijdt Skerries Open

De Skerries Open en de Grand Final roadraces zijn in Nederland amper bekend. Maar daar gaat dit jaar verandering in komen want Peter Heijmans start voor EICL AIRCON op een Yamaha R1. De races vinden op zaterdag 5 en zondag 6 juli plaats in Skerries, zo’n dertig kilometer ten noorden van Dublin. Heijmans rijdt met nummer 127. Om je een beetje een indruk te geven, hierbij twee filmpjes van de wegraces in Skerries. Wie had het ook alweer over Man?

Meer informatie is te vinden op www.peterheijmans75.com en www.loughshinnymotorcycleclub.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.