Film > Het crossmysterie opgelost

In de periode dat motorcross ontzettend populair was in Nederland streden John van den Berk en Dave Strijbos in 1987 om de wereldtitel 125cc. Het eerste raceweekend in Valkenswaard zorgde gelijk ervoor dat iedereen op scherp stond. Door het benzinekraan-incident… Andere Tijden Sport dook in het archief, spoorde de vermoedelijke dader op en sprak met beide crossers over het moment in Valkenswaard.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.