Film > Indoor Supercross Venray

Deelnemers en organisatie van de Supercross Venray zijn er klaar voor. Veel binnen- en buitenlandse toppers hebben zich inmiddels gelukkig ingeschreven voor dit prachtige evenement waardoor er ruim 370 (!) coureurs van start gaan in veel verschillende klassen.

Rijders bij de MX2/MX1 Inters zijn onder andere Evgeny Bobryshev uit Rusland, het Belgische trio Kevin Strijbos, Yentel Martens en Jurgen Wybo, Mike Kras, Nick Kouwenberg en Ronnie van Rooij uit Nederland, Ashley Greedy en Jack Brunel uit Engeland, Shannon Terreblanche uit Zuid Afrika, Daniel Siegl uit Duitsland en Matt Goerke en Jared Hicks uit Amerika.

Kijk voor meer info op: www.indoorsupercross.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.