Win heel veel VIP-kaarten

UPDATE 8-12-2011
En dit zijn de winnaars. Op vrijdag, morgen dus, mogen Rene Rievers uit het mooie Limburgse Oostrum en Janneke van de Heuvel uit het eveneens prachtige De Rips voor nop naar binnen. Zaterdag heeft Ruud Auwema uit Zevenbergen deze eer en zondag nemen Jordy van den Hoven (Rijswijk) en Roy Hoop (Den Bosch) de belangrijke taak waar. Veel plezier! Niet gewonnen? Hou MOTOR.nl scherp in de gaten want er volgen meer acties met geweldige prijzen!

BERICHT 2-12-2011
Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december opent Evenementenhal Venray haar deuren voor de eerste editie van Motor Event Venray. Dit is een prachtig festival met een bijzondere mix van een motorbeurs, gave stuntshows, goede muziek, een kermis plus een supercross.

Er staan op deze beurs natuurlijk veel gebruikte en nieuwe motoren. Maar minstens net zo belangrijk, ook alle nieuwe fietsen van 2012 zijn er. Daarnaast is op de beurs veel ruimte ingericht voor kleding-, onderdelen- en andere accessoiresstands. Kortom, hét evenement voor motorliefhebbers.

Een uniek onderdeel van Motor Event Venray is de indoor supercross. Dagelijks vinden spectaculaire wedstrijden plaats, waarbij verschillende disciplines van de motorsport aan bod komen. Met een entreekaartje kun je zowel de beurs als de indoor supercross bezoeken.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.