Film > Iwema uitgevallen in Misano

Tijdens de GP Aperol di San Marino e della Riviera di Rimini heeft Jasper opnieuw geen punten weten te scoren. Al in de tweede ronde kwam de Drent op een tweeëntwintigste plaats liggend ten val. Na drie moeilijke vrije trainingen vanwege de steeds wisselende omstandigheden wist Iwema zich op zaterdag als tweeëntwintigste te kwalificeren.

Op zondagochtend in de warm-up wist de Nederlander de vierentwintigste tijd te noteren. Ondanks  dat Iwema met een goed gevoel aan de race begon ging het in de tweede ronde dus al mis. Hiermee kwam er voor onze landgenoot opnieuw een veel te vroegtijdig einde aan een moeizaam verlopen raceweekend.

In zowel de Moto3, de Moto2 en de MotoGP was het spannend. Niet altijd om de winst maar dat mocht de pret niet drukken. Vooral het dubbele eerbetoon aan Marco Simoncelli op het MotoGP-podium was indrukwekkend zoals in deze samenvatting te zien is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.