Film: Lol op je motor in je eigen huis

Iedereen heeft gisteren waarschijnlijk wel de toespraak van premier Mark Rutte gehoord. Van een totale lockdown is nog geen sprake: ‘In dat scenario zouden we ons land feitelijk een jaar of zelfs langer moeten platleggen’, klonk het gisteren.

Toch zijn er wel landen die volledig op slot zijn. Zo kan Toni Bou, 27-voudig wereldkampioen trial, momenteel geen kant op. Voor de meeste mensen zou dat even geen motorrijden betekenen, maar in onderstaande film laat Bou zien dat dit voor hem nog altijd kan. En laat hij vooral zien dat er niemand ter wereld beter kan motorrijden dat hem.

Wat een kunstenaar!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.