20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Ducati ligt stil tot 25 maart

De Italiaanse regering heeft een landelijke lockdown afgedwongen. Door het woon/werk verkeer te beperken en openbare bijeenkomsten te verbieden, probeert Italië een verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen.

Tot vorige week vrijdag 13 maart is de productie van Ducati-motoren grotendeels doorgegaan. Ducati screende de temperatuur van z’n medewerkers en zorgde ervoor dat er onderling voldoende afstand bestond.

Op vrijdag 13 besloot Ducati de productie op te schorten tot 18 maart. Die periode is met een week verlengd tot woensdag 25 maart.

Ducati handhaaft ondertussen wel de ontwikkeling van nieuwe producten en ook de marktondersteuning wordt voortgezet ondanks de stopzetting van de productie.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen