Film > Lorenzo ten val!

Tijdens de tweede vrije training van de MotoGP is coureur Jorge Lorenzo zwaar ten val gekomen op zijn schouder in de snelle Hoge Heide sectie. De Spanjaard werd overgebracht naar het medisch centrum en voorzien van pijnstillers. Een gebroken sleutelbeen werd bevestigd tien minuten na het einde van de trainingssessie. Lorenzo blijft twaalf uur ter observatie in een ziekenhuis in Assen en zal een CT scan ondergaan. Morgen vliegt Lorenzo naar Barcelona, daar zal hij worden geopereerd. 
 
Bekijk hier de beelden van de crash. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.