Film > Meest spectaculaire teampresentatie ooit

KTM en films, het blijft een van de beste combinaties die er is. En ook nu stellen de Oosterrijkers ons met de presentatie van het Dakar-team niet teleur. Met Marc Coma (1) en Cyril Despres (2), beide drievoudig winnaar, is ook dit jaar KTM de grote favoriet. Veelzeggend is dat de waterdragers van Despres en Coma, respectievelijk Portugees Ruben Faria (8) en Spanjaard Juan Pedrero (5), ook in staat zijn om etappes of zelfs de rally te winnen.

Afgelopen weekend hield KTM de laatste test. Maar van testen kwam niets terecht. Het bleek al snel dat het de laatste keer was dat Coma en Despres zonder druk zich konden uitleven op het strand van Fontjouncouse in Frankrijk. En dat kan maar een ding betekenen… Geniet van schitterende beelden!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?