13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Meest spectaculaire teampresentatie ooit

KTM en films, het blijft een van de beste combinaties die er is. En ook nu stellen de Oosterrijkers ons met de presentatie van het Dakar-team niet teleur. Met Marc Coma (1) en Cyril Despres (2), beide drievoudig winnaar, is ook dit jaar KTM de grote favoriet. Veelzeggend is dat de waterdragers van Despres en Coma, respectievelijk Portugees Ruben Faria (8) en Spanjaard Juan Pedrero (5), ook in staat zijn om etappes of zelfs de rally te winnen.

Afgelopen weekend hield KTM de laatste test. Maar van testen kwam niets terecht. Het bleek al snel dat het de laatste keer was dat Coma en Despres zonder druk zich konden uitleven op het strand van Fontjouncouse in Frankrijk. En dat kan maar een ding betekenen… Geniet van schitterende beelden!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen