Film > Negende wereldtitel Willemsen

De wereldtitel bij de zijspannen is voor de negende keer naar Daniël Willemsen gegaan. In de voorlaatste GP van het seizoen in Denemarken zetten Willemsen en zijn bakkenist Sven Verbrugge, na in de eerste run te zijn uitgevallen, met een vijfde plaats in de tweede manche de Letten Janis en Lauris Daiders op een onoverbrugbare afstand in de WK-stand.

Willemsen was in 1999, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 en 2009 ook al de beste zijspancroser ter wereld. Het Nederlandse zijspan van Etienne Bax en Ben van den Bogaart won de GP van Denemarken op het circuit van Slagelse.

Foto: Team Willemsen

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.