dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Negende wereldtitel Willemsen

De wereldtitel bij de zijspannen is voor de negende keer naar Daniël Willemsen gegaan. In de voorlaatste GP van het seizoen in Denemarken zetten Willemsen en zijn bakkenist Sven Verbrugge, na in de eerste run te zijn uitgevallen, met een vijfde plaats in de tweede manche de Letten Janis en Lauris Daiders op een onoverbrugbare afstand in de WK-stand.

Willemsen was in 1999, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 en 2009 ook al de beste zijspancroser ter wereld. Het Nederlandse zijspan van Etienne Bax en Ben van den Bogaart won de GP van Denemarken op het circuit van Slagelse.

Foto: Team Willemsen

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen