Film > Nieuw pitcomplex op Silverstone

Op het circuit van Silverstone is afgelopen week een nieuw pitcomplex geopend. De zogeheten 'Silverstone Wing' vervangt de oude faciliteiten langs een ander deel van de baan. Het nieuwe complex staat tussen de bochten 'Club' en 'Abbey', waar voortaan ook de startgrid zal zijn. Een nieuw gedeelte van de baan werd vorig seizoen al in gebruik genomen.

Diverse coureurs uit heden en verleden kwamen op de opening af om de feestelijkheden bij te wonen. Onder andere Johnny Rea en Valentino Rossi. De Italiaan, die een aantal demoronden op een 1198 reed, had er het volgende over te zeggen:

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?