donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Nieuw pitcomplex op Silverstone

Op het circuit van Silverstone is afgelopen week een nieuw pitcomplex geopend. De zogeheten 'Silverstone Wing' vervangt de oude faciliteiten langs een ander deel van de baan. Het nieuwe complex staat tussen de bochten 'Club' en 'Abbey', waar voortaan ook de startgrid zal zijn. Een nieuw gedeelte van de baan werd vorig seizoen al in gebruik genomen.

Diverse coureurs uit heden en verleden kwamen op de opening af om de feestelijkheden bij te wonen. Onder andere Johnny Rea en Valentino Rossi. De Italiaan, die een aantal demoronden op een 1198 reed, had er het volgende over te zeggen:

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen