Ducati zet oogkleppen af

Ducati North Europe houdt maandag 13 juni haar jaarlijkse Ducati Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps (België). Ducati geeft motorrijders van alle merken de kans om de Ducati Day te ervaren op dit geliefde circuit. Zo kunnen Ducati rijders samen met hun vrienden die met een ander merk rijden een geweldige dag beleven.

Je kunt je inschrijven voor het vrij rijden. Tijdens deze sessies rij je zonder begeleiding je rondes op het circuit. Ducati biedt hiervoor vijf sessies van elk 25 minuten. Er zijn vier categorieën waarvoor je kunt inschrijven: debutant, snel, zeer snel en vergunninghouder. De prijs voor het vrij rijden is 229 euro.

Verder zal de Ducati DemoTour aanwezig zijn, waarbij kan worden proef gereden in de omgeving van het circuit op verschillende modellen van Ducati. Surf voor meer informatie en online inschrijven naar www.bikersdays.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?