donderdag 28 maart 2024

Ducati zet oogkleppen af

Ducati North Europe houdt maandag 13 juni haar jaarlijkse Ducati Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps (België). Ducati geeft motorrijders van alle merken de kans om de Ducati Day te ervaren op dit geliefde circuit. Zo kunnen Ducati rijders samen met hun vrienden die met een ander merk rijden een geweldige dag beleven.

Je kunt je inschrijven voor het vrij rijden. Tijdens deze sessies rij je zonder begeleiding je rondes op het circuit. Ducati biedt hiervoor vijf sessies van elk 25 minuten. Er zijn vier categorieën waarvoor je kunt inschrijven: debutant, snel, zeer snel en vergunninghouder. De prijs voor het vrij rijden is 229 euro.

Verder zal de Ducati DemoTour aanwezig zijn, waarbij kan worden proef gereden in de omgeving van het circuit op verschillende modellen van Ducati. Surf voor meer informatie en online inschrijven naar www.bikersdays.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen