vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati zet oogkleppen af

Ducati North Europe houdt maandag 13 juni haar jaarlijkse Ducati Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps (België). Ducati geeft motorrijders van alle merken de kans om de Ducati Day te ervaren op dit geliefde circuit. Zo kunnen Ducati rijders samen met hun vrienden die met een ander merk rijden een geweldige dag beleven.

Je kunt je inschrijven voor het vrij rijden. Tijdens deze sessies rij je zonder begeleiding je rondes op het circuit. Ducati biedt hiervoor vijf sessies van elk 25 minuten. Er zijn vier categorieën waarvoor je kunt inschrijven: debutant, snel, zeer snel en vergunninghouder. De prijs voor het vrij rijden is 229 euro.

Verder zal de Ducati DemoTour aanwezig zijn, waarbij kan worden proef gereden in de omgeving van het circuit op verschillende modellen van Ducati. Surf voor meer informatie en online inschrijven naar www.bikersdays.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen