Film > Onverstaanbare beroepsgek

Normaal gesproken is bij een televisie-interview wat iemand zegt redelijk belangrijk. Zeker als er verder amper beelden in gemonteerd worden. Bij Guy Martin, beroepsgek in onder andere de Isle of Man TT en meer van die bizarre races, vervallen echter alle vanzelfsprekendheden.

Deze man is uniek. Zelfs als je er geen bal van verstaat! Fan? Meer op www.guymartinracing.co.uk. Facebook-gebruikers doen er goed aan hem als vriend aan te melden. Heb je dagelijks je portie ongekend maffe humor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?