Nieuwe MOTOR is uit!

Naar de Noordkaap!
Een select gezelschap Europese motorjournalisten mocht mee met het 90-jarige Moto Guzzi voor een trip van Mandello del Lario naar de Noordkaap. In dit tweede deel hebben ze nog 1.500 kilometer te gaan vanaf de Poolcirkel. Beleef het mee!

Nieuws
Exclusieve Ducati Diavel AMG op de markt.

Drie keer Naked
Nakeds met ballen in de vorm van de Aprilia Tuono V4R, MV Agusta Brutale 920 en de Triumph Speed Triple 1050.

2012-Beta’s
Beta presenteert haar enduro’s voor 2012: de 350RR en 450RR Factory.

Twee-uurs minibikerace
De MOTOR Magazine Minibike Challenge werd inderdaad een uitdaging, vooral voor de volwassenen in de vier teams.

Castiglioni
Een eerbetoon aan de onlangs overleden Claudio Castiglioni die de motorwereld in de laatste dertig jaar heel wat bijzondere motoren heeft gegeven.

Griekse Zagori
Authentiek Griekenland op zijn best met genoeg bochten om jezelf het snot voor de ogen te rijden.

MOTOGP saai?
Er wordt dit seizoen weinig ingehaald in de MotoGP. Een feit dat de wedstrijden er niet spannender op maakt. Mat Oxley legt uit waarom.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.