Film > Peterhansel weer de fout in

Zesmaal won Stéphane Peterhansel Le Dakar op de motorfiets. Hij weet dus als geen ander hoe kwetsbaar deze groep is maar daar is tegenwoordig niets, helemaal niets, meer van te merken. Een aantal jaar geleden tikte hij al een keer een tweewieler omver en nu ‘flikte’ hij dat gewoon opnieuw… Het respect voor Peterhansel blijft bij ons groot maar waarom zulke acties…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.