woensdag 19 juni 2024

‘Derde Rijbewijsrichtlijn aangenomen door fout’

De Derde Rijbewijsrichtlijn is aangenomen door de Tweede Kamer omdat de griffie een handtekening van CDA-Kamerlid Sander de Rouwe over het hoofd heeft gezien, zo zegt het Kamerlid aldus verkeerspro.nl. De voorzitter wist hierdoor niet dat De Rouwe er nog iets over wilde zeggen. Nu is het voorstel definitief aangenomen.

Bovag en RAI lieten dinsdag weten dat het wetsvoorstel nog inhoudelijk behandeld zal worden en dat de implementatie ervan nog niet definitief is. Dat is echter niet het geval, zo bevestigt De Rouwe. De Rouwe: “Ik kreeg op het laatste moment signalen uit de branche dat er nog wat haken en ogen aan deze wet zitten. Daarom heb ik een dag voor de behandeling ervan een debat aangevraagd in de Tweede Kamer. Maar de griffie heeft verzuimd dat door te geven aan de voorzitter. Dat heb ik nog nooit meegemaakt.” Lees meer op de site van verkeerspro.nl

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen