‘Derde Rijbewijsrichtlijn aangenomen door fout’

De Derde Rijbewijsrichtlijn is aangenomen door de Tweede Kamer omdat de griffie een handtekening van CDA-Kamerlid Sander de Rouwe over het hoofd heeft gezien, zo zegt het Kamerlid aldus verkeerspro.nl. De voorzitter wist hierdoor niet dat De Rouwe er nog iets over wilde zeggen. Nu is het voorstel definitief aangenomen.

Bovag en RAI lieten dinsdag weten dat het wetsvoorstel nog inhoudelijk behandeld zal worden en dat de implementatie ervan nog niet definitief is. Dat is echter niet het geval, zo bevestigt De Rouwe. De Rouwe: “Ik kreeg op het laatste moment signalen uit de branche dat er nog wat haken en ogen aan deze wet zitten. Daarom heb ik een dag voor de behandeling ervan een debat aangevraagd in de Tweede Kamer. Maar de griffie heeft verzuimd dat door te geven aan de voorzitter. Dat heb ik nog nooit meegemaakt.” Lees meer op de site van verkeerspro.nl

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.