Film > Presentatie GP van Argentinië

In Assen vond de presentatie plaats van de GP van Argentinië, die vanaf volgend jaar weer terugkeert op de kalender. De GP van 2013 zal worden verreden in Termas de Rio Hondo (gelegen in het noorden van het land), op een circuit waar nog nooit eerder een GP plaatsvond.

Het circuit van Rio Hondo is 4805 meter lang, de verwachte rondetijd ligt op anderhalve minuut en de gemiddelde snelheid zal tegen de 190 km/h komen te liggen. Een datum werd nog niet genoemd, slechts de algemene indicatie ‘in de eerste helft van het seizoen’.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.