Film > Record aantal bezoekers Pre-Proloog UPDATE

UPDATE 16-11-2012
Voor de samenvatting van RTL is het dus nog wachten tot zondag maar dankzij Marcus Kingma kunnen wij nu al prachtige beelden laten zien!

BERICHT 14-11-2012
De negende editie van de RTL GP Dakar Pre-Proloog, waar de Nederlandse deelnemers aan de Dakar Rally zich op het Eurocircuit in Valkenswaard voorstelden aan het publiek, kende een recordaantal bezoekers. Het speciaal voor dit evenement tot 2530 meter verlengde circuit werd omzoomd door liefst 27.500 toeschouwers.

Volgend jaar wordt op 10 november op het Eurocircuit de tiende RTL GP Dakar Pre-proloog georganiseerd. Maar voor het zover is, zendt RTL7 aanstaande zondag (18 november) vanaf 18.00 uur de hoogtepunten uit van de Dakar Pre-Proloog. Zaterdag 24 november (15.25-16.25 uur) is de herhaling op dezelfde televisiezender.

Foto: Remond Verloop (RTLGP)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.