Film > Regen zorgt voor spektakel

Op Sepang werd gisteren nogmaals bevestigd wat velen al lang weten… Met regen is er wel van alles te beleven in de MotoGP. Het had echter nog veel mooier kunnen worden als de rode vlag niet na dertien ronden uitging. Daarvoor was er gelukkig al veel gebeurd.. Ook de Moto2 en Moto3 waren het kijken meer dan waard met daarbij zeer bijzondere hoofdrollen voor zeer sterk rijdende thuishelden en een coureur die nog in Nederlandse dienst reed.

Hoogtepunten MotoGP, Moto2 en Moto3.

Foto: 2Snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.