Film > Steun bijzonder DSBK-project

Achter het Vizier wordt een documentaire rondom het Open Nederlands Kampioenschap Wegrace. Een dure en zeker niet ongevaarlijke sport met weinig zicht op internationaal succes. Ze gaan daarom in de documentaire dieper in op de motivaties van de personen achter het vizier. Waarom dit? Dat is de kernvraag die Gerald van Gelder (1991) de rijders stelt. En dat levert nu al bijzondere beelden op…

Achter het Vizier from voordekunst on Vimeo.

Steunen kan al vanaf een tientje! Alle informatie is te vinden op www.voordekunst.nl (project Achter het Vizier).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.