maandag 25 september 2023

Film > Talenten gezocht!

Het Molenaar NSF100 Championship is op zoek naar nieuw jong racetalent voor de wegracecompetitie van 2014. Jongens en meisjes tussen 10 en 14 jaar, met én zonder race ervaring, kunnen zich opgeven voor dit kampioenschap dat al enkele grote talenten aan de internationale motorsport heeft afgeleverd. Scott Deroue, Bo Bendsneyder en Livio Loi begonnen hun racecarrière bij het Molenaar NSF100 Championship en zijn inmiddels zeer succesvol doorgestroomd.

 

De nieuwe talenten worden voordat zij worden toegelaten tot het kampioenschap eerst onderworpen aan een voorselectie waarbij er wordt gekeken naar onder andere ervaring, talent, motivatie, conditie en doorzettingsvermogen. Ervaring is niet strikt noodzakelijk, maar werkt wel in het voordeel.

 

Coach en oud-MotoGP coureur Joey Litjens traint de jonge coureurs gedurende het seizoen en voorziet hen van bruikbare tips en aanwijzingen. De competitie bestaat uit ongeveer 8 wedstrijddagen die elk bestaan uit een vrije training, een kwalificatietraining en twee wedstrijdraces. De winnaar aan het eind van het seizoen is Nederlands Kampioen. Daarnaast worden er diverse trainingsweekenden georganiseerd.

 

Inschrijven is mogelijk via www.nsf100championship.nl/inschrijven. De inschrijftermijn sluit op 15 december 2013.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image