Film > Talenten gezocht!

Het Molenaar NSF100 Championship is op zoek naar nieuw jong racetalent voor de wegracecompetitie van 2014. Jongens en meisjes tussen 10 en 14 jaar, met én zonder race ervaring, kunnen zich opgeven voor dit kampioenschap dat al enkele grote talenten aan de internationale motorsport heeft afgeleverd. Scott Deroue, Bo Bendsneyder en Livio Loi begonnen hun racecarrière bij het Molenaar NSF100 Championship en zijn inmiddels zeer succesvol doorgestroomd.

 

De nieuwe talenten worden voordat zij worden toegelaten tot het kampioenschap eerst onderworpen aan een voorselectie waarbij er wordt gekeken naar onder andere ervaring, talent, motivatie, conditie en doorzettingsvermogen. Ervaring is niet strikt noodzakelijk, maar werkt wel in het voordeel.

 

Coach en oud-MotoGP coureur Joey Litjens traint de jonge coureurs gedurende het seizoen en voorziet hen van bruikbare tips en aanwijzingen. De competitie bestaat uit ongeveer 8 wedstrijddagen die elk bestaan uit een vrije training, een kwalificatietraining en twee wedstrijdraces. De winnaar aan het eind van het seizoen is Nederlands Kampioen. Daarnaast worden er diverse trainingsweekenden georganiseerd.

 

Inschrijven is mogelijk via www.nsf100championship.nl/inschrijven. De inschrijftermijn sluit op 15 december 2013.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?