Film > Wie de jeugd heeft

Villa Achterwerk, een programma van de VPRO, is bij kinderen mateloos populair. Het is dan ook prachtig voor de Nederlandse wegrace dat gisteren in dit programma aandacht besteed werd aan minibikes. Betere pr is haast niet denkbaar. Presentator Tim Haars probeerde voor de rubriek ‘Proefles’ tijdens de KNMV Opstapdagen een rondje te minibiken op het Junior Track van het TT Circuit en dat ging niet zonder slag of stoot… Het item is te zien vanaf 47.30. Kijken!

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.