vrijdag 19 april 2024

Presentatie KNMV Sportselecties 2013

De wegrace- en de motocrossselectie van de KNMV bestaan in 2013 uit minder rijders dan het afgelopen seizoen. Dat was het opvallendste nieuws tijdens de jaarlijkse presentatie op Papendal. “De selecties zijn smaller, omdat we samen met de bondscoaches mikken op een intensievere, meer doelgerichte, begeleiding”, aldus Johan Becker. “Dit houdt ook in dat we voor de winterstages niet één maar twee keer met deze jongens naar Spanje gaan.”

De volgende rijders maken deel uit van de KNMV selecties in 2013. Motocross: Bas Vaessen, Brian Bogers, Davy Pootjes, Jaap Corneth, Micha Boy de Waal, Raf Meeuwissen, Roan van de Moosdijk, Raivo Dankers en Freek van der Vlist. Wegrace: Bo Bendsneijder, Bryan Schouten, Jorel Boerboom, Kevin Valk, Scott Deroue, Wayne Tessels en Koen Meuffels.

Foto: Ad van de Graaf
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen