Presentatie KNMV Sportselecties 2013

De wegrace- en de motocrossselectie van de KNMV bestaan in 2013 uit minder rijders dan het afgelopen seizoen. Dat was het opvallendste nieuws tijdens de jaarlijkse presentatie op Papendal. “De selecties zijn smaller, omdat we samen met de bondscoaches mikken op een intensievere, meer doelgerichte, begeleiding”, aldus Johan Becker. “Dit houdt ook in dat we voor de winterstages niet één maar twee keer met deze jongens naar Spanje gaan.”

De volgende rijders maken deel uit van de KNMV selecties in 2013. Motocross: Bas Vaessen, Brian Bogers, Davy Pootjes, Jaap Corneth, Micha Boy de Waal, Raf Meeuwissen, Roan van de Moosdijk, Raivo Dankers en Freek van der Vlist. Wegrace: Bo Bendsneijder, Bryan Schouten, Jorel Boerboom, Kevin Valk, Scott Deroue, Wayne Tessels en Koen Meuffels.

Foto: Ad van de Graaf
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.