Film > Zondagochtendmagie

Niet misschien, niet wellicht maar zeker weten. Dit is één van de mooiste films die we ooit gehad hebben op MOTOR.nl. De fotograaf die aan het werk is, heet Frank Hoppen en is een van de beste crossfotografen van Amerika. Bijzonder interessant is ook de megaflitsers die gebruikt worden (en vanop afstand aangestuurd door de zender op de camera). Uitsmijter is zonder twijfel de staande wheelie van Roczen over de whoops. Magie!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?