Foret pakt overwinning op Aragon

Het Mahi Racing Team India pakte gisteren de tweede WK Supersport overwinning van dit seizoen op het circuit van Aragon. Dit keer was het niet  Kenan Sofuoglu die als eerste over de streep kwam, maar teamgenoot Fabien Foret. Sam Lowes die tot het ingaan van de laatste ronde nog aan de leiding lag, moest de zijn jacht naar de overwinning staken door een schakelprobleem aan zijn Yamaha. Al vroeg in de race moest ook Kenan Sofuoglu stoppen, zijn Kawasaki had remproblemen. Door de overwinning van Foret is hij de nieuwe leider in het klassement.

Na eerst op Phillip Island een derde plaats te hebben behaald, mocht Michael van der Mark gisteren op  het podium een tree hoger plaats nemen. Hij kwam namelijk als tweede over de finish op het circuit van Aragon, waarmee hij sneller was de dan Italiaanse rijders Luca Scassa, Andrea Antonelli, Riccardo Russo en teamgenoot Lorenzo Zanetti. Met zijn tweede plaats staat van der Mark nog maar twee punten achter Fabien Foret in de tussenstand.
 
Foto: 2snap

 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.