Herlings favoriet voor thuiswedstrijd

Op het Wolfsboschcircuit in Gemert zal op zondag 28 april de derde wedstrijd voor het Open Nederlands Kampioenschap motorcross worden verreden. voor wereldkampioen Jeffrey Herlings uit Elsendorp (gemeente Gemert-Bakel) betekent dit een thuiswedstrijd. Herlings heeft dit jaar tot nu tot elke wedstrijd gewonnen waaraan hij heeft deelgenomen.
 
Stichting MAC St. Christoffel is al jaren gastheer van het ONK motorcross. Vorig jaar werd noodgedwongen een overstapje gemaakt naar de zijspannen, maar dit jaar zijn de solomotoren weer terug, met de klassen MX2, MX1, 85cc jeugd en 125cc.

Het is nog niet zeker of ONK MX1 klassement leider Evgeny Bobryshev van start zal gaan, hij liep onlangs een beenblessure op. Dat verhoogt voor onder andere Marc de Reuver om in Gemert plaats te nemen op de hoogste trede van het podium.

De trainingen zijn zondag 28 april in Gemert van 9.00 tot 12.00 uur, de wedstrijden zullen plaats vinden van 12.30 uur tot 17.45 uur. Kijk voor meer informatie op www.gemert.mx.

foto: Peter vd Sanden
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.