Circuittraining in Frankrijk

Door de zon van afgelopen weekend zin gekregen om weer eens of misschien voor het eerst gas te geven op het circuit, wacht dan niet langer. Trackdays4all organiseert namelijk op donderdag 2 en vrijdag 3 mei een tweedaagse circuittraining op het Franse Circuit des Ecuyers. Voor zowel de complete beginner als voor de gevorderde rijder kan er worden getraind, eventueel met persoonlijke videobegeleiding.

Tijdens deze twee dagen zijn er veel extra´s zoals onder andere:
– Gratis proefrijden op een Ducati Panigale
– Professionele bandenservice en onderdelenvoorziening
– Gratis hulp bij problemen met veringen door specialisten van HK Suspension
– Actiefoto’s van Ad Kievit

Kijk voor inschrijven en informatie op www.trackdays4all.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.