Frétigné haakt opnieuw af voor Dakar

Le Dakar mist in de komende editie een smaakmaker bij de motorrijders.  De Fransman David Frétigné heeft zich afgemeld voor de woestijnrally door Zuid-Amerika, die op 1 januari begint in Mar del Plata (Argentinië). Dat meldde zijn team Husqvarna.

De 31-jarige coureur, winnaar van zeven etappes en in 2009 derde in het eindklassement, ondervindt nog te veel hinder van een blessure aan zijn wervelkolom, die hij tijdens een rally in augustus opliep.

De ervaren Spaanse rallyrijder José Manuel Pellicer zal Frétigné vervangen. Ook vorig jaar was Frétigné, bekend geworden met de tweewiel aangedreven Yamaha, niet fit genoeg.

Bron en foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?