Hoco Parts nieuwe importeur Arai offroadhelmen

Vanaf 1 januari neemt Hoco Parts het importeurschap van Arai offroadhelmen over van het Hilversumse Van De Kuinder Motorfietsen. Hoco is al vijf jaar de Nederlandse Arai-importeur voor de straat- en autohelmen. Nu is de collectie dus compleet voor het bedrijf uit Barneveld. In het nieuwe jaar komt Arai met 4 nieuwe VX-3 designs. De volledige offroadcollectie zal vanaf 20 januari te vinden zijn op www.arai.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.