Ga racen in de Talent Cup 600

Stap op een supersnelle Suzuki GSX-R600 of een Yamaha YZF-R6 en laat in het raceseizoen van 2012 zien wat je waard bent.
Afgelopen seizoen startte deze supersportieve cup voor jonge talenten en nu kijken we samen met kampioen Wayne Tessels terug op een nieuwe klasse die met groot succes is geïntroduceerd in de Nederlandse wegracesport.

Wil je een keer proberen hoe het is om met een motor uit de Talent Cup 600 het TT Circuit in Assen rond te gaan, schrijf je dan snel in voor de KNMV Wegrace Opstapdagen, die plaatsvinden op 19 en 26 oktober. Meer informatie hierover op www.knmv.nl.

Meer informatie over de Talent Cup 600 vind je op de officiële website: www.talentcup600.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.