zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ga racen in de Talent Cup 600

Stap op een supersnelle Suzuki GSX-R600 of een Yamaha YZF-R6 en laat in het raceseizoen van 2012 zien wat je waard bent.
Afgelopen seizoen startte deze supersportieve cup voor jonge talenten en nu kijken we samen met kampioen Wayne Tessels terug op een nieuwe klasse die met groot succes is geïntroduceerd in de Nederlandse wegracesport.

Wil je een keer proberen hoe het is om met een motor uit de Talent Cup 600 het TT Circuit in Assen rond te gaan, schrijf je dan snel in voor de KNMV Wegrace Opstapdagen, die plaatsvinden op 19 en 26 oktober. Meer informatie hierover op www.knmv.nl.

Meer informatie over de Talent Cup 600 vind je op de officiële website: www.talentcup600.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen