Troy Corser met pensioen

De BMW coureur twitterde dat hij 40 een mooie leeftijd vindt om te stoppen met racen en een nieuwe carrière te beginnen. De autosport wordt hierbij niet uitgesloten.
De wedstrijden van het World Superbike die dit weekend in Portimao werden verreden, waren de laatste races voor Corser. De Australiër laat weten dat hij zich niet helemaal uit de motorsport terugtrekt, maar hoe hij dit gaat invullen is nog niet bekend.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.