maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vernieuwde website VTOtc

Het uiterlijk, de inhoud en de techniek achter de site zijn helemaal nieuw. De website is frisser en overzichtelijker geworden. Maar het allerbelangrijkst is dat er 15 nieuwe vakantieaanbiedingen op staan voor 2012 naar o.a. Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie) organiseert o.a. motortochten en -reizen. Daarnaast heeft deze organisatie tientallen motorboeken op zijn naam staan. De afstanden van de tochten liggen tussen de 150 en 230 kilometer per rit. Alle ritten worden speciaal door VTO uitgezet, waardoor ze altijd actueel zijn en op de wensen van jou als toerder zijn aangepast.

Meer informatie vind je op de vernieuwde site: www.tomboudewijns.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen