Vernieuwde website VTOtc

Het uiterlijk, de inhoud en de techniek achter de site zijn helemaal nieuw. De website is frisser en overzichtelijker geworden. Maar het allerbelangrijkst is dat er 15 nieuwe vakantieaanbiedingen op staan voor 2012 naar o.a. Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie) organiseert o.a. motortochten en -reizen. Daarnaast heeft deze organisatie tientallen motorboeken op zijn naam staan. De afstanden van de tochten liggen tussen de 150 en 230 kilometer per rit. Alle ritten worden speciaal door VTO uitgezet, waardoor ze altijd actueel zijn en op de wensen van jou als toerder zijn aangepast.

Meer informatie vind je op de vernieuwde site: www.tomboudewijns.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.