Gamma Racing Day naar eind september

De Gamma Racing Day op TT Circuit Assen vindt dit jaar voor het eerst plaats ná de zomer. Zondag 27 september om precies te zijn. Ook dit jaar kunnen racefans gratis genieten van onder meer races met échte Formule 1-bolides in BOSS GP, autoraces in de Supercar Challenge, de Mazda MX5 Cup en Ford Fiësta Cup, motorraces om het Duitse IDM-kampioenschap en exclusieve demonstraties.

De GAMMA Racing Day 2020 wordt de 21e editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Het gratis toegangsbewijs is verkrijgbaar vanaf medio augustus bij onder meer Gamma en op www.gammaracingday.nl.

Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro tot 25 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang. Reeds aangeschafte kaarten voor de paddock en/of VIP-kaarten zijn gewoon geldig op de nieuwe datum.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?