Column Ad van de Wiel: Thuis Trophy

Hoe heb je Woningsdag gevierd? Je weet wel: het door corona gedicteerde alternatief voor Koningsdag. De dag waarin we ons niet massaal in het feestgedruis stortten, maar noodgedwongen thuis Koningsdag vieren. Ben je er vol voor gegaan en heb je net zo gefeest als in eerdere jaren, maar dit keer in de veilige omgeving van het eigen huis? Dronk je te vroeg een eerste biertje? Nog wat van jouw kleedje verkocht op je eigen indoor Vrijmarkt? Op slechte muziek door de woonkamer gehost in een knaloranje outfit? Geen idee of je hebt genoten van Woningsdag of dat je het bestempelt ...

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Jan Brandsma 18/05/2020 at 11:24

  Beste Ad,
  Na het zien van de Honda Transalp test op tv, vraag ik mij af welke jas jij draagt.
  Wellicht een vreemde vraag, maar ik zoek nu al tijden een nieuwe jas en kan maar niks vinden wat in de buurt komt van mijn huidige BÜSE STX Pro (8 jaar oud) dus met grote buitenzakken en z-liner membraam.
  Op tv ziet jouw jas eruit als een mogeljke kandidaat, mag ik weten welk merk/type dan ga ik daar gericht naar zoeken.

  Mijn dank voor de reactie

  Antwoord