Geef tegengas!

En weer is het raak… Zucht… Steun… Pfff… De laatste tijd is een relatief kleine maar helaas zeer vasthoudende groep tegenstanders van het TT Circuit weer prominent in het nieuws. Ze zouden hun stem duidelijk kunnen laten horen in het overleg van de Visiepartners, een werkgroep die is ontstaan op initiatief van de Provincie Drenthe en de Gemeente Assen.

Maar nee hoor, ze zoeken liever de (lokale) pers op die ze ook nog eens uitgebreid de ruimte geeft. Soms zelfs zonder wederhoor, een doodzonde in de pers.

Dat de echte liefhebbers van motorsport zich steeds opnieuw aan deze tegenstanders ergeren is geen geheim. Talloze reacties op onze website geven dat zeer regelmatig aan. De Stichting Vrienden van het TT Circuit heeft deze discussies uiteraard tenenkrommend gevolgd. Tijd voor actie!

Daarom roept deze mooie stichting alle fans op om Vriend van het TT Circuit te worden, om zo een nog grotere achterban te kunnen vertegenwoordigen. Samen staan we sterker! Aanmelden is gratis (vrijwillige donaties zijn natuurlijk altijd welkom…) en kan heel gemakkelijk via www.vriendentt.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.