13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Geef tegengas!

En weer is het raak… Zucht… Steun… Pfff… De laatste tijd is een relatief kleine maar helaas zeer vasthoudende groep tegenstanders van het TT Circuit weer prominent in het nieuws. Ze zouden hun stem duidelijk kunnen laten horen in het overleg van de Visiepartners, een werkgroep die is ontstaan op initiatief van de Provincie Drenthe en de Gemeente Assen.

Maar nee hoor, ze zoeken liever de (lokale) pers op die ze ook nog eens uitgebreid de ruimte geeft. Soms zelfs zonder wederhoor, een doodzonde in de pers.

Dat de echte liefhebbers van motorsport zich steeds opnieuw aan deze tegenstanders ergeren is geen geheim. Talloze reacties op onze website geven dat zeer regelmatig aan. De Stichting Vrienden van het TT Circuit heeft deze discussies uiteraard tenenkrommend gevolgd. Tijd voor actie!

Daarom roept deze mooie stichting alle fans op om Vriend van het TT Circuit te worden, om zo een nog grotere achterban te kunnen vertegenwoordigen. Samen staan we sterker! Aanmelden is gratis (vrijwillige donaties zijn natuurlijk altijd welkom…) en kan heel gemakkelijk via www.vriendentt.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen