Nieuw hoogtepunt Yamaha R125 Cup

Het gaat goed met de Gamma Yamaha R125 Cup. De wedstrijden zijn mooi, de talenten leren elke race en het startveld is vol. Om nog meer naamsbekendheid te krijgen, zullen de jonge coureurs in het weekend van 4 en 5 augustus present zijn tijdens de Gamma Racing Day in Assen. Op het Junior TT Circuit, dat pal naast het TT Circuit ligt, geven ze een aantal demo’s. Maar dat is niet alles!

Cees van Galen van de SOBW (Stichting Organisatie Brommer Wegraces): “De Yamaha R125 Cup zal op zondag 5 augustus in de pauze een demowedstrijd rijden op het GP-circuit. Het gaat dan niet om te winnen maar ik denk dat het toch een echte race wordt. Het is bijzonder voor deze jonge talentvolle coureurs om de mogelijkheid te hebben om eens op een Grand Prix-circuit te kunnen rijden. Tel daarbij op dat er ruim 60.000 toeschouwers op de tribunes zitten. Betere reclame kan je niet maken voor deze merkenklasse. We kijken er als organisator erg naar uit.”

Om de jonge coureurs goed te begeleiden hebben de SOBW en Yamaha een beroep gedaan op Wilco Zeelenberg. Deze voormalig Grand Prix-coureur, die momenteel teammanager is van MotoGP-coureur Jorge Lorenzo, nam de aanbieding graag aan. Als hij tijd vrij heeft, is hij persoonlijk aanwezig bij een wedstrijd om de rijders van advies te voorzien.

Meer informatie: www.gammaracingday.nl of  www.yamaha-r125-cup.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?