Geen Dakar voor Van der Beek

Wouter van der Beek heeft besloten om af te zien van deelname aan de Dakar Rally 2012. Hij is de komende maanden te druk met zijn bedrijf. Van der Beek zou in januari met From Flevo to Dakar aan de start verschijnen van zijn vierde Dakar Rally, maar heeft op het laatste moment besloten om toch niet deel te nemen met de Aprilia RXV450.

“Ik ben de komende maanden te druk,” laat hij telefonisch aan RTL GP weten. “We hebben een nieuwe bedrijfspand gebouwd waarin een nieuwe type uiensorteermachine komt te staan. De eerste ter wereld. De verhuizing en het overbouwen kost meer tijd dan verwacht. Dit gaat allemaal spelen in december en januari, dus heb ik besloten om niet naar Dakar te gaan.” Hopelijk tot 2013!

Foto: DakarPress Team.nl
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?