13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen Dakar voor Van der Beek

Wouter van der Beek heeft besloten om af te zien van deelname aan de Dakar Rally 2012. Hij is de komende maanden te druk met zijn bedrijf. Van der Beek zou in januari met From Flevo to Dakar aan de start verschijnen van zijn vierde Dakar Rally, maar heeft op het laatste moment besloten om toch niet deel te nemen met de Aprilia RXV450.

“Ik ben de komende maanden te druk,” laat hij telefonisch aan RTL GP weten. “We hebben een nieuwe bedrijfspand gebouwd waarin een nieuwe type uiensorteermachine komt te staan. De eerste ter wereld. De verhuizing en het overbouwen kost meer tijd dan verwacht. Dit gaat allemaal spelen in december en januari, dus heb ik besloten om niet naar Dakar te gaan.” Hopelijk tot 2013!

Foto: DakarPress Team.nl
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen